Hatha Yoga Mijdrecht

Zwangerschapsyoga

Rust moment voor je zelf en je kindje.


Zwangerschapsyoga geeft je vertrouwen, in jezelf op dat wat komen gaat. De asana’s versterken je lichaam dit geeft bewustzijn  en flexibiliteit tijdens de zwangerschap en bevalling. Door yoga leer je de adem te ervaren, beheersen en te sturen. De extra aandacht op de adem voor buik en bekken gebied, zijn direct toepasbaar. Dit helpt tijdens de zwangerschap ruimte te geven aan de gebieden die het nodig hebben. En ondersteunen je tijdens rusteloze momenten van de zwangerschap. De adem- en ontspanningsoefeningen helpen je de weeën en persweeën op te vangen. Tijdens de bevalling geven deze oefeningen je focus, en aandacht in het hier en nu. Zodat je kunt overgeven aan de bevalling hoe deze ook zal verlopen. 


Partnerles 

Iedere laatste zaterdag van de maand  is de partnerles. Deze les zal vooral praktisch gericht zijn op hoe ze de zwangere het beste kunnen bijstaan, tijdens de zwangerschap en gedurende de bevalling. De les zal onder andere bestaan uit technieken van diverse houdingen om weeën op te vangen, baarhoudingen, perstechnieken en het ondersteunen of te helpen met de adem. Massages, en ontspanningsoefeningen zijn hier een onderdeel van. In deze les wordt ook geleerd wat de rol van de partner tijdens de zwangerschap en bevalling inhoudt. 


Je kunt startten met zwangerschapsyoga van af circa 13 weken zwangerschap. Het geeft een voordeel om tijdig te starten. Waardoor je genoeg tijd krijgt om de adem & technieken eigen te maken.  


i.v.m. de Corona maatregelen nemen wij geen risico en spreken we nu liever persoonlijk af welke dag en tijdstip het best passend is.


Neem gerust contact op voor meer informatie met:

Judith  06-41119608 of stuur een mailtje.


Locatie: Moeder & kind centrum, verloskundige de ronde venen. Contact:


info@hathayogamijdrecht.nl  06-81925818

K.v.K. 53343735

Molenland 15 Wilnis/Mijdrecht, 3648 NN


Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland. Dat houdt in dat diverse verzekeringsmaatschappijen geheel of gedeeltelijk de contributie kunnen vergoeden.  VYN nummer: 4212.

Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK