Hatha Yoga MijdrechtDe energieke lessen zijn ingesteld op vrolijke muziek (Latijns-Amerikaans geïnspireerd) en bevatten gechoreografeerde dansnummers. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief systeem.


Dat muziek en dansen goed zijn voor je hersens is al lang bekend. Door muziek en dans te combineren krijg je tijd om je “weer” stressbestendig te maken, vrolijk te worden en je lichaam en geest klaar te stomen om de confrontatie met de wereld aan te gaan.


Door de swingende dansbewegingen met je middel, benen en armen bevorder je de coördinatie tussen je verschillende lichaamsdelen. Maar het doet meer dan dat; De dans volgt een training methode, waarbij de calorieverbranding wordt verhoogd. Dit is natuurlijk afhankelijk van het enthousiasme, en het intensiteit niveau dat je zelf bepaald.  Gedurende de hele les krijg je een goede controle over je kern/torso en beenspieren.  Je krijgt een betere conditie. Na zo’n 50 minuten te hebben gedanst, wordt elke les afgesloten met rek oefeningen op rustige maar toch swingende muziek.


Iedereen kan meedoen. De pasjes zijn gemakkelijk te volgen en naar mate je oefent, ga je de pasjes ook steeds beter beheersen.


Je kunt gewone sportkleding aantrekken. Alles waar je je comfortabel in voelt. Neem je Binnen-sportschoenen mee, of dans schoenen. Liefst geen zwarte zolen. Hardloopschoenen zijn ongeschikt vanwege het profiel. Neem ook een handdoek en water mee, je zult het absoluut nodig hebben!


De les is op de Donderdag avond van 19:30 tot 20:30 en wordt gegeven door Isil & Marco.

Geef je snel op zodat jij een plaats gereserveerd hebt!

Als je een keer verhinderd bent laat het even weten. Vrijwel altijd is er dan gelegenheid de les op een ander moment in te halen. Het makkelijkst is een SMS of app te sturen, of te bellen naar 06-81925818 of e-mail naar info@hathayogamijdrecht.nl


Een proefles is €12,50. daarna wordt de contributie á €11,50 per les berekend tot eind van het seizoen.  of we werken met een strippenkaart voor 10 lessen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK