Hatha Yoga Mijdrecht

Wat is Hatha Yoga ?


Hatha Yoga Mijdrecht onderscheid zich door te onderwijzen in de oude wijsheden met gedegen kennis en ruim 30 jaar ervaring. Hiervoor heb ik een HBO-niveau opleiding gevolgd bij Saswitha en diverse andere erkende opleidingen, waardoor ik erkend gediplomeerd ben en aangesloten bij de beroepsvereniging VYN, En de European Uni of Yoga.


Yoga is één van de oudste Oosterse leringen die rond 2000 tot 1500 voor Christus in geschriften zoals de “Rig Veda” beschreven werd.  En uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn . Kenmerkend van Hatha yoga is de manier waarop je de adem gebruikt als middel om in jezelf die verbinding te ervaren.

Alle bewegingsmogelijkheden van wervelkolom en gewrichten komen aan bod. 

Door bewust van de adem te zijn, en deze te betrekken bij het opbouwen en uitvoeren van de ãsana’s, wordt je bewust waar persoonlijke barrières liggen. Op deze manier bepaalt ieder zijn eigen niveau en is er geen prestatie, zodat de eigen grenzen kunnen worden opgezocht en verlegd, maar niet over de grenzen wordt heen gegaan. 

In elke les zijn er ontspannings-,  Mindfulness en concentratie oefeningen, waardoor een complete ervaring ontstaat. De aandacht gaat daardoor naar binnen, naar jezelf.  

Van nature is yoga Holistisch, Spiritueel maar niet zweverig.


Yoga is de manier om een juiste balans te vinden tussen lichaam en geest, denken en voelen en tussen de buitenwereld en jezelf.

‍ 

Wordt bewust van wie je werkelijk bent.

Contact:


info@hathayogamijdrecht.nl  06-81925818

K.v.K. 53343735

Molenland 15 Wilnis/Mijdrecht, 3648 NN


Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland. Dat houdt in dat diverse verzekeringsmaatschappijen geheel of gedeeltelijk de contributie kunnen vergoeden.  VYN nummer: 4212.

Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK