Hatha Yoga Mijdrecht

Contact:

info@hathayogamijdrecht.nl  

06-81925818

Burgemeester Haitsmaplein 23

3641 EW  Mijdrecht


Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland. Dat houdt in dat diverse verzekeringsmaatschappijen geheel of gedeeltelijk de contributie kunnen vergoeden.  VYN nummer: 4212.

Reiki


Reiki wordt vaak gepresenteerd als healingstechniek. Het klopt dat Reiki in bepaalde situaties een helende werking heeft, maar Reiki is niet zweverig en geen healingstechniek. Het is een systeem, een methode om de universele energie te ontvangen en door te geven. 


Reiki wordt toegepast voor klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, of ter versterking van de algehele gezondheid.  Reiki ontvangen is ontspannend omdat de energie door de gever naar de ontvanger stroomt. Er wordt dus niet met de eigen energie van de gever gewerkt, waardoor er ook geen ziektes of spanningen doorgegeven kunnen worden. 


De prive sessie’s zijn €55,- en duren gemiddeld een uur. 

Neem gerust contact op voor meer informatie, en wat de mogelijkheden zijn.


De Japanner Mikao Usui (1865-1926) is de grondlegger van wat hijzelf "Usui Reiki Ryoho" noemde. "Ryoho" is Japans voor 'therapie'. Hij ontwikkelde dit systeem oorspronkelijk als een weg naar geluk, harmonie en spirituele ontwikkeling. De term Reiki betaat uit twee Japanse karakters rei(geest of ziel) en Ki (energie of levenskracht) samen vaak vertaald als universele levensenergie. Iedereen maakt wel eens spontaan contact met deze energie. Als je in een bijzondere omgeving bent, of als je met een speciaal persoon samen bent voel je de energie soms ook stromen. Met deze energie wordt dus gewerkt. Dit heeft een voedende en harmoniserende werking op de energiebanen (meridianen/nadi’s en chakra’s). Als reiki beoefenaar treed je als intermediair op, voor het doorgeven van universele levensenergie aan de ontvanger.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK