Hatha Yoga Mijdrecht

Mindfulness / NLP


Mindfulness of NLP is een moderne westerse naam voor aandachts-oefening  en wordt door therapeuten gebruikt ter bestrijding van piekeren, depressie of burn-out. Mindfulness is niet zweverig en geen vage dagdromerij.  Deze techniek wordt al ten minste 2.000 jaar toegepast in het Boeddhisme. 


Mindfulness is evenmin een methode om nooit meer stress of angst te kennen, Je wordt alleen door de aandacht te vestigen op je eigen lichaam, adem, zintuigen, gedachten en emoties teruggebracht naar de realiteit. Waarbij je leert dat gevoelens een onvermijdelijk deel van het leven zijn. En leer je anders om te gaan met aangename en onaangename gebeurtenissen.


De Therapie is 9 keer een training, Essentieel bij de trainingen is dat je de oefeningen van de training ook thuis uitvoert. Omdat het een privé les is kunnen we het programma volledig aanpassen aan hoe dit het beste bij jou past en kan je genoeg tijd nemen om de lessen eigen te maken.


Hoewel mindfullness wortels heeft in het boeddhisme hoef je geen kennis van het boeddhisme, zen, vipassana, yoga of welke oosterse filosofie of meditatietechniek dan ook te hebben. De aandachtstraining komt uit de “Vipassana” en is erop gericht je te brengen tot bewustwording van het nu zoals het werkelijk is. Kabat-Zinn (de ontwikkelaar van het moderne Mindfulness) heeft bij de ontwikkeling van zijn bekende methode elementen van Zen en Yoga gebruikt. 


De lessen zijn €45,- en duren gemiddeld een uur, en worden volledig naar de persoonlijke mogelijkheden aangepast.

Neem gerust contact op voor meer informatie, en wat de mogelijkheden zijn. info@hathayogamijdrecht.nl  of 06-81925818


Ik ben als docent aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland. Dat houdt in dat diverse verzekeringsmaatschappijen geheel of gedeeltelijk de contributie vergoeden.

Contact:


info@hathayogamijdrecht.nl  06-81925818

K.v.K. 53343735

Molenland 15 Wilnis/Mijdrecht, 3648 NN


Brenda is aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland. Dat houdt in dat diverse verzekeringsmaatschappijen geheel of gedeeltelijk de contributie kunnen vergoeden.  VYN nummer: 4212.

Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK