Hatha Yoga Mijdrecht

Wat is Hatha Yoga ?


Hatha Yoga Mijdrecht onderscheid zich door te onderwijzen in de oude wijsheden met gedegen kennis en ruim 30 jaar ervaring. Hiervoor heb ik een HBO-niveau opleiding gevolgd bij Saswitha en diverse andere erkende opleidingen, waardoor ik erkend gediplomeerd ben en ben aangesloten bij de beroepsvereniging VYN en de European Uni of Yoga.


Yoga is één van de oudste Oosterse leringen die rond 2000 tot 1500 voor Christus in geschriften zoals de “Rig Veda” beschreven werd.  En uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn . Kenmerkend van Hatha yoga is de manier waarop je de adem gebruikt als middel om in jezelf die verbinding te ervaren.

Alle bewegingsmogelijkheden van wervelkolom en gewrichten komen aan bod. 

Door bewust van de adem te zijn, en deze te betrekken bij het opbouwen en uitvoeren van de ãsana’s, wordt je bewust waar persoonlijke barrières liggen. Op deze manier bepaalt ieder zijn eigen niveau en is er geen prestatie, zodat de eigen grenzen kunnen worden opgezocht en verlegd, maar niet over de grenzen wordt heen gegaan. 

In elke les zijn er ontspannings-,  mindfulness en concentratie oefeningen, waardoor een complete ervaring ontstaat.Yoga is de manier om een juiste balans te vinden tussen lichaam en geest, denken en voelen en de buitenwereld en jezelf.

‍ 

Wordt bewust van wie je werkelijk bent.Kijk in het lesrooster welke dagen en lesuren er allemaal zijn.

Als je een keer verhinderd bent laat het even weten. Vrijwel altijd is er dan gelegenheid de les op een ander moment in te halen. Het makkelijkst is een app te sturen, of te bellen naar 06-81925818 of e-mail naar info@hathayogamijdrecht.nl


Een proefles is €12,50. daarna wordt de contributie á €11,- per les berekend tot eind van het seizoen. of we werken met een strippenkaart.

Contact:


info@hathayogamijdrecht.nl  06-81925818

K.v.K. 53343735

Burgemeester Haitsmaplein 23

3641 EW  Mijdrecht


Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland. Dat houdt in dat diverse verzekeringsmaatschappijen geheel of gedeeltelijk de contributie kunnen vergoeden.  VYN nummer: 4212.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK