Hatha Yoga Mijdrecht

 Ademtherapie


Emoties en spanningen zijn direct van invloed op het ademhalingsproces en daarmee op de gemoedstoestand. Dat is onbewust en vanuit een oerreflex. Denk maar aan hyperventilatie of angst- en paniek, de adem reageert direct op lichamelijke en psychische invloeden. Chronische ademontregeling kan leiden tot allerlei lichamelijke klachten. Je kan last krijgen pijn, stijfheid, en daardoor ga je je lichaam's houding onbewust aanpassen. Een verkeerde Adem kan ook het concentratievermogen, slaappatroon en stemming negatief beïnvloeden. 


Ademtherapie richt zich op het helpen herstellen van een natuurlijke en ontspannen adem. Door middel van oefeningen en het richten van de aandacht, wordt het hele lichaam tijdens het ademen gestimuleerd en bewust. Thuis oefenen is belangrijk om het lichaam de gelegenheid te geven zich te herstellen en uiteindelijk weer een dynamisch evenwicht te kunnen scheppen tussen belasting en belastbaarheid. 


Wat met spanning buiten het bewustzijn wordt gehouden, wordt met ontspanning binnen het bewustzijn gebracht.


De lessen zijn €50,- en duren gemiddeld een uur, en worden volledig naar de persoonlijke mogelijkheden aangepast.

Neem gerust contact op voor meer informatie, en wat de mogelijkheden zijn.

Contact:


info@hathayogamijdrecht.nl  06-81925818

K.v.K. 53343735

Molenland 15 Wilnis/Mijdrecht, 3648 NN


Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland. Dat houdt in dat diverse verzekeringsmaatschappijen geheel of gedeeltelijk de contributie kunnen vergoeden.  VYN nummer: 4212.

Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK