Hatha Yoga Mijdrecht

 Xinrén acupunctuur en Tuina massage.

 

Xinrén betekent ‘vertrouwen’. Vertrouwen in de therapie, in de therapeut en in jezelf.

Dat is waar mijn praktijk voor staat. Mijn naam is Sonja Zeinstra en ben gediplomeerd acupuncturist en Tuina masseur.

Bij Xinrén bieden wij u de volgende therapieën aan die bij veel pijn- en psychische klachten kunnen worden ingezet:


Chinese acupunctuur:

Door middel van het prikken van acupunctuurnaaldjes in acupunctuurpunten in de meridianen kan de energie in het lichaam beïnvloed worden. Tijdens het eerste consult zal een uitgebreide anamnese afgenomen worden om de klacht goed te analyseren en een behandelplan op te kunnen stellen. 


Chinese Tuina massage:

Dit is een massagetechniek die op de meridianen en de spieren wordt ingezet. De Tuina massage wordt gebruikt om stagnaties in de spieren op te heffen waardoor pijn wordt verlicht of verdwijnt. De massage wordt ook als ontspanningsmassage gebruikt en kan veel (spier) pijnen voorkomen.


Bamboemassage:

Door gebruik te maken van bamboesticks wordt een diepe massage en ontspanning mogelijk gemaakt.


Cupping:

Door gebruik te maken van kunststof cups wordt de huid omhoog gezogen waardoor een diepere massage mogelijk is. Stimulatie van een betere vloeistoffencirculatie wordt bevorderd waardoor de diepere spierlagen van voedingsstoffen worden voorzien en pijnklachten zullen verminderen.


Moxa:

Om spieren te verwarmen wordt moxa gebruikt. Een Chinese techniek waarbij een moxastick wordt gebruikt om diepere warmte in de spieren te brengen en bloedcirculatie wordt bevorderd.


Ik bied mijn therapieën bij ‘In het nu’ aan op de woensdagmiddag en woensdagavond.


Bovenstaande therapievormen kunnen afhankelijk van de klacht in combinatie worden toegepast. Hiervoor wordt één prijs berekend. Een consult van 60 minuten kost €60,00.


Xinrén is aangesloten bij beroepsvereniging VBAG. Xinrén is aangesloten bij beroepsvereniging VBAG, waardoor de behandelingen voor acupunctuur in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering.Kijk voor specifieke informatie over vergoedingen op de website van Xinrenacupunctuur.


KvK:81367783

e-mail: info@xinrenacupunctuur.nl

tel: 06-49391313

www.xinrenacupunctuur.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK