Vijf elementen Yoga

Workshop vijf elementen yoga.

Zondag 26 Januari 11:00-13:00uur.

Binnen de TCM (Traditional Chinese Medicine) bestaat de vijf elementen leer. In dit model van de elementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water kun je alles plaatsen wat aan beweging onderhevig is zoals de seizoenen, windrichtingen, de organen etc. 

Tijdens deze workshop zul je veel leren over deze vijf elementen en hun kenmerken. Maar ook over de karaktereigenschappen die wij allemaal bezitten en wij in deze vijf elementenleer kunnen plaatsen. Kun je jezelf in één of meerdere elementen herkennen, wat heeft dit voor consequenties in jouw dagelijks leven en wat kun je er aan doen om je beter in je element te voelen en je meer energie zult krijgen? 

Wij informeren je over deze interessante vijf elementen leer en maken het dmv yoga en meditatie oefeningen afwisselend en praktisch voor jouw dagelijks leven. 

Wat krijg je? Veel informatie en praktische oefeningen om meer inzicht in jezelf (en anderen) te krijgen. Je krijgt de belangrijkste informatie op papier mee naar huis. En er is naar keuze Koffie & thee beschikbaar

Deze workshop wordt gehouden op zondag 26 januari van 11:00 tot 13:00uur in de dojo op Molenland 15. Kosten: € 25,- 

Groeten Brenda en Sonja. 

© Currenttime 2020