Reiki

Reiki wordt vaak gepresenteerd als healingstechniek. Het klopt dat Reiki in bepaalde situaties een helende werking heeft, maar Reiki is niet zweverig en geen healingstechniek. Het is een systeem, een methode om de universele energie te ontvangen en door te geven.

Reiki wordt toegepast voor klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, of ter versterking van de algehele gezondheid.Reikiontvangen isontspannend omdat de energie door de gever naar de ontvanger stroomt.Er wordt dus niet met eigen energie van de gever gewerkt, waardoor er ook geen ziektes of spanningen doorgegeven kunnen worden.En ondersteunt in het proces van genezing.

De prive sessie’s zijn €45,- en duren gemiddeld een uur. Neem gerust contact op voor meer informatie, en wat demogelijkheden zijn.

info@hathayogamijdrecht.nl of 06-81925818


De Japanner Mikao Usui(1865-1926) is de grondlegger van wat hijzelf "Usui Reiki Ryoho" noemde. "Ryoho" is Japans voor 'therapie'. Hij ontwikkelde dit systeem oorspronkelijk als een weg naar geluk, harmonie en spirituele ontwikkeling.De term Reiki betaat uit twee Japanse karaktersrei(geest of ziel)enKi (energie of levenskracht)samen vaak vertaald als universele levensenergie. Iedereen maakt wel eens spontaan contact met deze energie. Als je in een bijzondere omgeving bent, of als je met een speciaal persoon samen bent voel je de energie soms ook stromen. Met dezeenergie wordt er dus gewerkt.Dit heeft een voedende en harmoniserende werking op de energiebanen (meridianen/nadi’s en chakra’s).Dereikibeoefenaar treed als intermediair op, voor het doorgeven van universele levensenergie aan de ontvanger.

Het mooie van Reiki is de is de eenvoud.


reiki_start_1
Currenttime 2020