Lage rugklachten

Rugklachten gebruiken we als verzamelterm voor verschillende klachten aan de rug. Wanneer u last heeft van pijn in uw rug bent u zeker niet de enige.Ongeveer acht van de tien mensen hebben soms of met regelmaat last van lage rugpijn.

Rugklachten hebben een enorme invloed op de kwaliteit van leven. Door deze klachten gaat u vaak compenseren en ontstaan er ongecontroleerde bewegingen. De rug wordt op een verkeerde manier belast en hierdoor worden op hun beurt weer andere delen van het lijf overbelast. Om de vicieuze cirkel te doorbreken en de functionaliteit van de wervelkolom te herstellen is een gecontroleerde rustige aanpak gewenst.

Hoe u hier zo effectief mogelijk vanaf komt, is afhankelijk van het soort klacht wat u ervaart en de aanleiding waardoor u hier last van hebt gekregen. Vaak zien we de volgende symptomen bij rugklachten:

Lage rugklachten
  • Pijnklachten tussen de schouderbladen
  • Pijnklachtenmidden op de rug
  • Uitstralende pijn, naar bijvoorbeeld de zij, armen, schouders, nek, bovenbenen, onderbenen en voeten
  • Pijnscheuten in de onderrug
  • Pijn aan het stuitje
  • In de meeste gevallen is de exacte oorzaak onduidelijk.

De prive lessen zijn €45,- en duren gemiddeld een uur, en worden volledig naar de persoonlijke mogelijkheden aangepast. Gemiddeld zijn er twee lessen nodig om bewust tre worden wat u zelf hieraan kan doen. U krijgt deinformatie op papier mee zodat u ze zelf thuis kunt oefenen en blijvenuitvoeren.

Neem gerust contact op voor meer informatie, en wat demogelijkheden zijn.

info@hathayogamijdrecht.nl of 06-81925818

Ik ben als docent aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland, dat houd in dat er diverse verzekerings maatschappijen geheel of een deel de contributie kunnen vergoeden.Currenttime 2020